Varelotteriet / Køb / Xtra Chance
Xtra Chancen
 
Xtra Chancen kan tilkøbes for 25 kr. pr. serie til et eksisterende lodnummer. Udtrækningen af Xtra Chancen foregår i forbindelse med Varelotteriets 3. trækning.
 
Så store er gevinsterne
 
 
      HOVEDGEVINSTER                        SIDEGEVINSTER


  1 gevinst à        2.000.000 kr.        2 gevinster á        200.000 kr.
  14.350 gevinster á          25 kr.
 
  14.353 gevinster 2.758.750 kr.

Xtra Chancen udtrækkes som en separat trækning, hvormed en spiller principielt både kan vinde præmier for 3. trækning samt gevinsten fra Xtra Chancen, såfremt Xtra Chancen er tilkøbt til det pågældende lod.

I det Xtra chancen dermed er et valgfrit tilkøb til et eksisterende lod, kan en spiller også vælge ikke at spille på Xtra Chancen på et i forvejen indkøbt lodnummer. I fald det pågældende lodnummer udtrækkes med Xtra Chancen gevinst, og spilleren ikke har købt Xtra Chancen til sit nummer, betragtes præmien som ikke vundet, idet Xtra Chance loddet ikke har været aktivt.
 
Det fremgår af spilleren lodseddel eller spillerens betalingsoversigt fra Betalingsservice, hvilke lodder en spiller har købt Xtra Chancen til, samt for hvilken periode de tilkøbte Xtra Chance lodder er aktive.
Det er spillerens eget ansvar at sikre, at spillerens indkøb stemmer overens med spillerens ønsker for deltagelse i Varelotteriet samt Xtra Chancen.
 
Bemærk venligst, at dette kun gælder i Varelotteriet og kun i 3. trækning (november, februar, maj & august)
 
 
Lotteributikken | CVR: 30755960  | info@lotteributikken.dk