Persondata

Personoplysninger:
Lotteributikken registrerer som dataansvarlig i henhold til persondataloven personoplysninger om spilleren, i det omfang det er nødvendigt for gennemførelse af spil og med det formål at kunne håndtere de enkelte spilleres deltagelse og udbetaling af gevinster.

For at indgå aftale om køb af lodseddel over nettet har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. 

Indsamling og behandling af personoplysninger sker i fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger anvendes ikke til andre formål.
 
Sletning af persondata:
Personoplysninger på ikke aktive spillere slettes efter 1 år. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Betalingsløsninger:
Som eksterne leverandører anvender Lotteributikken - MobilePay, PayPal & Nets - til at håndtere betalinger og gevinster. Disse leverandører har adgang til personoplysninger såsom navne, adresser og betalingsoplysninger mv. Denne håndtering er nødvendig for, at vi skal kunne levere de ydelser, som du har bestilt fra os.
 
Dine rettigheder:
Du vil til enhver tid kunne anmode om indsigt i dine indsamlede personoplysninger, kræve berigtigelse, gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, afmelde eller tilmelde services.

Den dataansvarlige på www.lotteributikken.dk er:
Michael Callesen
 
Ændringer: 
Lotteributikken kan foretage ændringer i ovennævnte Persondatapolitik. Ændringer vil blive offentliggjort her på siden, og det er dit eget ansvar at holde dig informeret om eventuelle ændringer.


Senest opdateret 25. maj 2018


E: lotteributikken@mail.tele.dk
Lotteributikken | CVR: 30755960  | lotteributikken@mail.tele.dk